Lees hier de ervaringen van vrouwen - Praktijk de TelraamHeel mijn leven voelde ik dat er iets niet in orde was. Wat het was dat wist ik niet, ook niet of het in mij lag of bij de ander. Wat ik wel wist is dat ik altijd angstig, gestrest, onzeker en eigenlijk ook ongelukkig was, alhoewel ik ook gelukkige periodes in mijn leven heb gehad.

Een paar jaar geleden ging het mis, mijn lichaam en ik konden de spanning niet meer aan en dat uitte zich in ongelofelijk veel stress en ernstig astma. Ik zat klem. Ik was doodongelukkig en wat ik ook deed om mijzelf te helpen, niet hielp. Ik ben naar veel alternatieve genezers geweest en ik heb geprobeerd de diepere oorzaak van mijn problemen te ontdekken. Therapie, longrevalidatie, bioresonantie, acupunctuur, voeding, noem maar op maar niemand kon door mij heen prikken of de oorzaak van mijn ernstig astma wegnemen.

Een training mindfulness was 1 (van de vele) pogingen om grip te krijgen op mijzelf en mijn lichaam. Maar ook dat brak af, ik was te ver van mijzelf verwijderd en kon mindfulness niet aan, zo gespannen en ongelukkig was ik. De mindfulness docent heeft mij toen geadviseerd om naar Praktijk de Telraam te gaan.

Omslagpunt

Ik ben er nog altijd blij om dat ik dat heb gedaan. Rob had een totaal andere aanpak dan ik gewend was, hij bracht mij bij elk consult in verwarring. Ik kon mij niet voorbereiden op een consult want het liep altijd anders en dat was nou net wat ik nodig had!
Ik moest uit mijn vaste patroon stappen en langzamerhand veranderde er iets……
Rob was in staat om mij in beweging te krijgen, om een vastgezet en ondermijnend patroon in mij om te buigen naar iets positiefs. En ineens kon ik het! Voor mijzelf kiezen, iets wat ik nooit heb gekund, ik legde mijn hoofd altijd naar de ander, was onderdanig en kon niet voor mijzelf opkomen. Dit was een zo hardnekkig patroon dat ik er bijna aan onderdoor ben gegaan.

Vraag mij niet wat Rob precies doet want dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat hij heel scherp is, hij vangt bijna elke verandering van emotie, hij werkt met het onderbewuste waardoor er iets ongemerkt veranderd. Bijna magie, zo heb ik het ervaren! Ik ben er nog niet maar ik heb mijn omslagpunt gehad en vanaf nu kan het alleen maar beter gaan. Wat ik er wel bij wil vertellen is dat mijn longen zijn meegegaan met mijn innerlijk proces en dat maakt mij erg gelukkig!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen