vrouwNa onze dagsessie, begon mijn verandering vrijwel direct. Ik merkte veel verschil hoe ik dingen opvatte en ermee omging. Naarmate de dagen vorderde, merkte ik steeds meer aan mezelf, dat ik negatieve dingen steeds makkelijker van me af kon zetten en er niet teveel aandacht aan gaf.

Het heeft me sterker gemaakt, dan ik van te voren had gedacht. Ik zette mezelf er al een half jaar om het gesprek met mijn baas aan te gaan. In de sessie heb ik toch ook wel geleerd, dat ik eerst tevreden moet zijn met al mijn situaties, voordat ik mijn werk 100% goed kan uitvoeren. Gelijk diezelfde maandag erop, een gesprek gehad en meer regelmaat en rust gekregen in mijn werk. Daardoor ook met de kleine een stuk meer rust en regelmaat.

De nare dingen blijven, maar ik kan er veel makkelijker mee omgaan. En daar kan ik nu veel makkelijker, beter en rustiger aan werken, zodat alle negatieve dingen toch enigszins positief worden. Ik reageer veel minder heftig op negatieve dingen, daarbij kan ik makkelijker mijn gevoel naar andere mensen uiten, zonder dat ik daarbij heftig reageer.

Ik weet dat mijn verandering nog steeds in volle gang is en iedere dag leer ik daar weer meer van. Rob heel erg bedankt voor alles, en voor je goeie therapie!!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen