Lees hier de ervaringen van vrouwen - Praktijk de Telraam

Jarenlang is mijn waardigheid afgepakt als kind en als jonge vrouw. Ik heb mezelf beloofd eens gelukkig te mogen zijn. Het was genoeg geweest, iets knapte er van binnen. Dit duurde wat jaren. Een scheiding, een remigratie en nog veel meer ellende, want de geschiedenis herhaalde zich bij mijn kind. Het ging door en door.
Mijn gevoel stond uit. Ik leefde, maar met een masker. En eigenlijk was ik niet aanwezig in mezelf. Mijn ik… was ver weg.
Ik leefde omdat het leven door ging, toch bleef ik vechten. Ik ging door voor de kinderen, terwijl ik op was.

Hield vast aan mijn wens eens gelukkig te mogen zijn, wat dat dan ook wezen mocht. Maar ergens was het ook wel best, als ik mezelf dood reed tegen een boom. Ik was niet depressief, maar was moe, erg moe.

Toen heb ik besloten, dat het zo niet verder kon, want ik had immers mezelf wat beloofd. Toen kwam ik bij Praktijk de Telraam.

Ik moest eerst wel over mijn schaamte heen, deed er lacherig over tegen mijn omgeving maar gaf het een kans.
Ik kan je niet vertellen, wat Rob precies doet. Meestal dacht ik…. Jaja… wat debiel zijn die oefeningen, maar ik deed vrolijk mee. Later bleek, dat het werkt.

Ik ben nu gelukkig en dat komt omdat ik ben veranderd. Ik kijk er nu anders tegen aan en ik laat me meer mezelf zijn.
Ja het is moeilijk en pijnlijk, maar door Rob kan ik mijn focus op iets anders leggen, als ik weer dat onbewuste rotgevoel heb.
Ja, ik heb nog een weg te gaan, maar heb het geaccepteerd en weet nu dat een geluksgevoel in jezelf zit, net als dat rotgevoel en dat je kunt leren welke je wenst te voelen.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen