Lees hier de ervaringen van vrouwen - Praktijk de Telraam

Ondanks het feit, dat ik mij al jarenlang bezig houdt met persoonlijke groei, bewustwording en het doorbreken van oude patronen, ontdekte ik dat enkele patronen zo hardnekkig waren dat ik deze niet zelf kon doorbreken.

Nadat ik in mijn directe omgeving positieve resultaten zag bij dierbaren door hun therapie bij Praktijk de Telraam, heb ik besloten om zelf contact met Rob te leggen en een intake te gaan doen. Ik ben zeer selectief in het kiezen van een therapeut. Ik ken mijzelf goed en mede door mijn energetisch werk, kijk ik dwars door anderen heen wat het lastig maakt om bij mij binnen te komen, daar ik weinig vertrouwen heb in therapeuten, die veelal zelf nog vol blokkades zitten. Al tijdens het telefoongesprek met Rob wist ik, dat ik de juiste keuze had gemaakt en dit werd tijdens de intake met Rob door mijn gevoel bevestigd.

Al na de 1e sessie voelde ik veranderingen in de patronen komen die ik met Rob besproken had. Na enkele sessies merkte ik dat ik volledig de koers kon varen, die ik al had ingezet en de laatste meters die ik voorheen niet kon maken leken als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

Ik merk, dat ik volledig in mijn kracht ben komen te staan. Mijn focus die voorheen nog wiebelig was, waardoor ik geregeld de laatste stap niet kon maken, is stabiel geworden. Ik ben doelgerichter, en de gedachte dat ik mogelijk niet goed genoeg ben om neer te zetten wat ik neer wil zetten, is er niet meer. Mijn laatste onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen heeft plaats gemaakt voor zekerheid en zelfvertrouwen. Ik durf mijzelf volledige neer te zetten en te staan voor wie ik ben en waar ik in geloof, niet vanuit hardheid naar mijzelf maar vanuit zachtheid en compassie. Wantrouwen is vertrouwen geworden. De opgebouwde muur vanuit overleven is afgebroken. Ik sta eindelijk vol in het leven en heb de zaken die mij daarin belemmerde achter gelaten waar ze thuis horen, in het verleden. Ik kijk naar alles wat er in het verleden is gebeurd met een warme glimlach vanuit dankbaarheid en mildheid voor mijzelf en alle anderen die onderdeel waren van mijn opgebouwde blokkades. Niks is zo fijn als met een goed gevoel wakker te worden en weer te gaan slapen.

Rob, bedankt voor de inzichten die je mij hebt weten aan te reiken. Daar waar een ander mij niet kon vinden, wist jij binnen te komen. Ik ben zelden tot nooit onder de indruk van een therapeut, echter jij hebt daar verandering in weten te brengen met jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten.

Ik zal nog veel mensen in de toekomst attenderen op jouw kwaliteiten en kundigheid.

Warme groet M.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen