Lees hier de ervaringen van vrouwen - Praktijk de TelraamNa een heftig jaar zorg voor anderen, was ik mezelf ergens kwijtgeraakt. Ik was er steeds voor anderen, maar niet voor mezelf. Zat in een relatie die geen relatie was, maar ik was ook niet in staat om deze relatie te verbreken. Wat hield mij tegen, wie was ik en wat wilde ik eigenlijk van mijn leven? Verstandelijk kon ik het allemaal goed beredeneren maar het bracht me niet verder, ergens zat ik vast.

Het besef groeide dat ik hulp nodig had, professionele hulp. Voor mij een moeilijk punt, was mijn hele leven gewend om alles zelf te doen. Na bij verschillende mensen geïnformeerd te hebben en gegoogeld, kwam ik bij Praktijk de Telraam terecht.
Bij Rob voelde het goed en kon ik mijn verhaal kwijt. Rob ging d.m.v. gesprekken, oefeningen, filmpjes en prachtige muziek, (die wel leken alsof ze voor mij waren gemaakt) op zoek in mijn onderbewuste. Al vrij snel was ik erachter dat Rob niet zomaar iets doet, alles heeft een doel, een betekenis, om je onderbewuste in werking te zetten. Iets wat we allemaal hebben, maar blijkbaar zijn kwijt geraakt.

Rob liet mij inzien, dat ik een intelligente meid was, die dom deed. Door een hypnose reis naar mijn kindertijd, zag ik mijzelf als volwassen vrouw, die steeds jonger werd totdat ze een klein meisje was, met nog een heel leven voor zich.
En het kleine meisje dat was ik. Het heeft diepe indruk gemaakt. Nog steeds als ik eraan terug denk, heb ik een gevoel van heimwee. Het besef dat het leven eindig is, te snel voorbij gaat en je de kansen moet nemen voor jezelf. Het geluk zit niet in de ander, maar in jezelf.

Rob heeft mij geleerd op een andere manier te gaan kijken, te vertrouwen op je onderbewuste. Mocht ik het even niet meer weten dan zoek ik een plekje waar ik in stilte op reis ga naar mijzelf (m.a.w. mediteren).
Dankzij Rob heb ik de weg naar mezelf gevonden. Ik blijf zorgen voor anderen, maar neem de regie over mijn leven in eigen handen.
Ik ken mijzelf, door het jachtige leven, het werk en mijn karakter, is de valkuil om weer in oude patronen te vallen aanwezig. Ik heb daarom af en toe een sessie van Rob nodig, om mij weer in het “nu “ te zetten.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen