vrouwEen paar maanden geleden kwam er een plotseling, onbegrijpelijk en zeer verdrietig einde aan een beginnende relatie. Dit was de zoveelste teleurstelling en een zeer heftige, ik besefte dat ik hulp nodig had om hier over heen te komen en te begrijpen wat er gebeurd was. Een vriendin adviseerde mij naar Praktijk de Telraam te gaan, ze dacht dat dat wel bij mij zou passen. Een afspraak gemaakt en direct in het eerste gesprek voelde ik me veilig en kreeg het gevoel dat ik daar op de juiste plek was.

Rob is heel vriendelijk, vanaf het eerste contact geeft hij je het gevoel dat je hem kunt vertrouwen en je voelt je heel veilig in een warme omgeving. Rob stelde vragen waarom ik naar hem toe was gekomen, waar ik mee zat, wat er gebeurd was en wat ik graag zou willen.
Dat was niet zo moeilijk, dat wist ik wel, maar ik wist niet hoe ik dat moest bereiken en wat mij daarin belemmerde. Hij stelde mij vragen, soms confronterende, maar mede daardoor en door ontspanning- en hypnose-oefeningen kwam ik er achter, dat de angst om weer alleen te zijn ervoor zorgde dat ik niet mezelf kon zijn, als ik weer een leuke man ontmoette.
Dat ik heel veel van mezelf inleverde, zodat het maar leuk zou blijven en mijn zelfbeeld was laag, wat Rob heel leuk duidelijk kon maken door treffende filmpjes te laten zien, waarin ik mezelf en mijn gedrag herkende. Tijdens oefeningen met mooie muziek kwam er heel wat los aan emoties en werd me heel veel duidelijk. Rob oordeelt niet over je, hij laat je zelf je vragen beantwoorden door de juiste dingen aan te reiken.

Door mijn sessies met Rob voel ik me zoveel beter, rustiger en gelukkiger dan een paar maanden geleden. Ik voel me niet meer alleen, maar ben met mezelf. Ik durf nu alleen in het bos te gaan wandelen en geniet van de stilte en van de geluiden in de natuur. Als ik wandel verdwijnen alle gedachten uit mijn hoofd. Ik heb het gevoel dat ik aan een nieuw leven begonnen ben, dat de wereld voor me open staat, dat alles mogelijk is, wat ik wil gaan doen en dat ik ook alleen gelukkig kan zijn. Ik leef in het hier en nu, en wacht niet tot er iets gaat gebeuren, maar geniet van ieder moment. Ik heb het vertrouwen gekregen dat ik in de toekomst een fijne relatie ga krijgen.

Ik kan iedereen aanraden om naar Rob te gaan, als je in een situatie zit waar je je geen raad mee weet, als je je gedrag wilt veranderen of er achter wilt komen waarom dingen zo lopen in je leven, als je hulp nodig hebt….
Niets zweverigs, gewoon met beide voeten stevig op de grond ! Hij laat je die dingen doen die goed voor je zijn, ook al snap je soms niet direct waarom, dat besef komt vaak later. Ik ben heel blij dat ik naar hem toe ben gegaan.

Dank je wel lieve Rob dat je me op weg helpt…

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen