manOp het moment dat ik De Telraam belde was de situatie zodanig scheef, dat er een externe partij bij betrokken moest worden om te reflecteren. De eerste sessie was wat emotioneel voor mij omdat het nogal gevoelig was (thuis situatie).
Ik heb me zelf goed kunnen uiten bij Rob, en vond hem betrouwbaar overkomen (dit heb ik niet bij iedereen). De sfeer bij De Telraam is relaxed en Rob bied een goed luisterend oor. Therapeutisch gezien heeft Rob een leuke voorraad spullen, waarmee hij mensen aan het denken/voelen kan zetten.

ik heb de sessies als helend ervaren en heb handvaten gekregen (waar ik ook om vroeg) waar mee ik weer verder kan. Ik zie de toekomst tegemoet met een glimlach. Ik wens jou en je praktijk heel veel succes toe. Dat je veel mensen met een glimlach naar huis kan sturen!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen