vrouwHeel lang getwijfeld om hulp te zoeken bij het vastlopen op verschillende gebieden (wat ik niet zag). Door mijn collega/vriendin over de streep getrokken, want het ‘niet toegankelijk zijn’ wat anderen in mij zagen en ervoeren, ging mij belemmeren in werksituaties en sociale contacten. Ik vond mijzelf totaal niet ‘een pleaser’, ontoegankelijk voor anderen en ongewild zat ik vast in een slachtofferrol en kon ik niet meer bij mijn eigen gevoelens. Mijn neus stond richting verleden en vergat al jaren te leven in het heden.

Rob heeft mij dit d.m.v. soms irritante vragen in laten zien. Ik kreeg inzicht in mijn problemen, verdriet, eigen gedrag en wat anderen zagen als ze naar mij keken. Ik schut nu mijn zelfgecreëerde comfort zone van mij af en durf weer nieuwe stappen te ondernemen, ondanks dit soms lastig is!

Mijn eigenwaarde groeit en overtuigingen veranderen. Ik merk dat ik boosheid een plekje heb kunnen geven. Ik ben er nog niet, maar wel reuze trots op mijzelf de stap naar Rob uiteindelijk gezet te hebben en zie de toekomst dan ook met nieuwsgierigheid tegemoet!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen