manToen ik voor het eerst bij Rob kwam, voelde ik me leeg en onzeker.
Alsof ik constant boven een zwart gat hing, die me als een magneet naar zich toe trok.
Wat ik het liefste deed, namelijk muziek maken, kon ik niet naar behoren uitvoeren. Ik zat zo met mezelf in de knoop en kon dat creatieve proces niet instappen, het kwam niet van de grond. Van de kleine dingen in het leven genieten was er (bijna als vanzelfsprekend geworden) niet meer bij.

Ik voelde me sessie na sessie opknappen, alsof mijn hoofd weer helder werd. Ik begon te merken dat ik minder lui werd, ik werd productiever.Langzamerhand begon ik weer van de normale kleine dingen in het leven te genieten, een kop koffie ‘s ochtends op het terras bijvoorbeeld. Al die kleine dingen bij elkaar begonnen me weer het idee te geven dat ik leefde.

Nu zijn we twee maanden verder en de veranderingen die ik heb doorgemaakt, zijn groot. Het negatieve ellendige gevoel is volledig verdwenen, ik voel me weer alert, actief en durf weer gewone dingen te ondernemen. Ik kan weer leven zoals ik dat vroeger kon en ben weer gelukkig. In twee maanden is mijn leven volledig op z’n kop gezet, zonder dat ik er echt keihard aan heb hoeven werken, het is puur een kwestie van in contact zijn met je onderbewustzijn en gewone dingen uit het dagelijks leven weer te zien.

Als muziekproducent en zanger heb ik op mijn eigen manier mijn ervaringen en groei tijdens de sessies bij Rob ( Praktijk de Telraam ) verwerkt in het nummer Mijn “Triumphant”.

Jasper van Beveren

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen