kindIk voelde me onzeker en een beetje bang en verdrietig. Ik ging toen naar Rob dat ik bang en verdrietig was. Toen heeft Rob mij geholpen, het Elfen boek heeft hij voorgelezen. Allerlei spelletjes gespeeld, die goed voor mij waren en zachte leuke muziek en bij het voorlezen mijn oogjes toe. Het was leuk bij Rob. Hij heeft me goed geholpen. Ik voel mij veel beter. Dankjewel Rob.

Anoniem 8 jaar

Mijn dochter van 8 jaar was erg onzeker en verdrietig. Aan de buitenkant zag je niets, het leek een vrolijk meisje dat altijd lachte. Maar ze was van binnen erg verdrietig, ze huilde erg vaak om kleine dingen. Ze hielp ook iedereen mee, niet omdat ze het leuk vond maar om lief gevonden te worden. Ik hoorde van iemand dat De Telraam in Bellingwolde een goede therapeut is. Ik heb toen Rob gebeld en gevraagd of hij mijn dochter kan helpen. Dat wou Rob wel doen.

Rob ging heel lief met mijn dochter om. Stelde haar gerust en hij had een muziekje op achtergrond, wat erg rustgevend was. Rob vroeg aan haar wat de kleur, bij angstgevoelens, in haar buik was, dit was zwart. Toen vroeg hij welke kleur ze mooi vond, dat was paars. Rob wilde dat haar buik paars werd. Na de 6 sessies is haar buik nu paars geworden.
Ook las hij voor in een fee boek en op een rustige manier en tijdens het luisteren naar de stem van Rob ging mijn dochter gapen. Dat mijn dochter ging gapen kwam door de stem van Rob, die erg rustgevend is en een stukje hypnose. Rob deed leuke `spelletjes`/technieken, zodat ze zekerder van zichzelf werd. En ze sterker werd. Ook gaf hij aan dat het goed voor mijn dochter was, dat ze op kickboksen ging. En daar gaat ze nu heen met veel plezier.

Ook moesten wij als gezin geen druk op haar leggen en wij hebben hier aan mee gewerkt. En dit hielp mijn dochter wel. Natuurlijk is ze nog wel iets onzeker, maar het is al stukken beter. En ze is weer een vrolijk blij meisje. Rob je hebt mijn dochter erg geholpen, dank je wel hiervoor.

Moeder van anoniem 8 jaar

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen