vrouwDe meest wilde, woeste stormen in mijn leven heb ik overleefd zonder slag of stoot, totdat……

Paniek, totale paniek, een opgejaagd en angstig gevoel gedurende de hele dag maar vooral ook ’s nachts. Benauwd, brok in de keel , hartkloppingen en een zware druk op de borst.  M’n ademhaling was verkeerd maar ik kreeg hem niet meer onder controle… Hele nachten was ik bezig met doodgaan.. ik wist het zeker… nu ging ik dood… gisteren ook, maar nu was het anders, nu ging ik echt dood.
Ik zat in een uitzichtloze situatie, ik was de weg kwijt. Totdat ik in contact kwam met Rob van Praktijk de Telraam. Een warme man die kracht, rust en begrip uitstraalt. Het fijne aan Rob is dat hij ook gewoon “mens” is.  Geen afstandelijke houding maar gewoon een man die je oprecht wil helpen, die jezelf een spiegel voorhoudt en zegt waar het op staat.

Bij het woordje hypnose therapie werd ik wel wat zenuwachtig. Zou ik dan de controle over mezelf verliezen? Zou ik dan dingen gaan doen die ik niet zou willen? Het antwoord is NEE, het was een fijne gemoedstoestand waarin in je totaal relaxed kunt zijn. Je bent niet compleet weg van deze wereld, zoals we vaak denken als we het woord hypnose horen.

Rob leert je diverse technieken waardoor je zelf weer de rust en kracht krijgt om door te gaan. Met vallen en opstaan in de afgelopen maanden ben ik nu op een punt gekomen dat ik alleen verder kan zonder de directe hulp van Rob. Natuurlijk zal ik nog wel eens struikelen, maar dankzij zijn technieken zal ik snel weer rechtop staan.

Lieve Rob…bedankt!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen