manDoor middel van een aantal hypnose sessies bij Praktijk de Telraam, ben ik in staat om (nog) meer van mezelf te laten zien, waardoor ik beter mijn grenzen kan aangeven en kan uitleggen wat ik wel en niet wil.
Dit is voor mij als vader van een dochter en twee stiefdochters en als man van een geweldige vrouw enorm van belang.

Communicatie in een samengesteld gezin is heel erg belangrijk, door verschillende aspecten uit mijn jeugd was het uiten van mijn gevoelens onderontwikkeld. Met goede begeleiding van Rob heb ik dit een plek kunnen geven, waardoor ik beter naar mezelf kan luisteren en dit ook kan (en durf) te uiten.
Hierdoor zijn wij (mijn vrouw en ik) in staat gekomen om harmonie in een samengesteld gezin te brengen.

Mocht ik in de toekomst weer tegen een aspect van mezelf aanlopen waar ik geen raad mee weet, dan zal ik zonder twijfel contact opnemen met Rob.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen