vrouwToen ik de eerste keer bij Praktijk de Telraam kwam, vroeg Rob mij “waarom ben je naar mij toegekomen?” Waarop ik antwoordde “voor de gezelligheid!” Rob wist natuurlijk dat dit niet het geval was.
Door het plotselinge overlijden van mijn zus, en een ongezonde relatie van zes jaar, die begon op dertienjarige leeftijd ging het eigenlijk bergafwaarts.

De basis voor een stop in mijn jonge ontwikkeling met een doorstart naar het acute volwassen leven, wat natuurlijk veel te snel ging. Ik liep mijzelf voorbij, en wist niet meer wie ik was. Dat zijn een aantal achteraf gezien traumatische gebeurtenissen. Mijn zelfbeeld was dan ook naar het vriespunt gedaald. Ik leefde in mijn eigen wereld en zweefde op een wolk. Toen ik mijzelf niet meer leuk begon te vinden, heb ik actie ondernomen en ben ik naar Rob toe gegaan.

Na een paar sessies begon ik mij te realiseren dat ik als mens er wel degelijk toe doe, en dat ik al mijn kwaliteiten onnodig aan het wegcijferen was. Rob hielp mij weer grip te krijgen op mijn dagelijks leven. Bepaalde inzichten die ik nog nooit van een ander punt had bekeken liet Rob mij zien. Ik kreeg vragen gesteld als “Hoe komt het dat je dit toe laat?” “Waarom geef je mensen de kans om dit te kunnen doen bij jou?” Vragen waar ik over na kon denken.

Ik zie gebeurtenissen nu in een ander licht, en doordat Rob mij liet proberen dat wat negatief is naar positief te draaien, ben ik nu weer wie ik wilde zijn. Ik was verdwaald in een bos waar ik de uitgang niet meer van kon zien. Rob geeft mij handvaten, die ik in het dagelijks leven kan gebruiken, bijvoorbeeld het verzetten van gedachten, en rust te nemen voor jezelf zodat je kunt ontspannen. Dankzij Rob kan ik eindelijk mijn vleugels spreiden en doen wat goed voor mij is! Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen