manAfgelopen voorjaar kwam ik, via een kennis, bij Rob terecht. Rob liet/laat me eerst tot rust komen. Laat me via hypnose therapie inzien, dat ik er zijn mag. Dat ik het gevoel/contact met mezelf kwijt was. Wist niet meer goed dingen onder woorden te brengen. Wist me uit m’n schulp te krijgen.

Liet/Laat me inzien dat het gevoel met ‘de natuur en ‘het moment’ nog steeds bestond. Genieten van kleine dingen als het mooie weer, een uitzicht ergens, een kat in de zon. Uitbuiken na een heerlijk diner. ‘Bourgondisch genieten’ noemde ik zelf. Rob laat me zien dat alles gedetailleerd analyseren niet de juiste persoonlijke weg is. Voor m’n werk had ik die methode wel nodig, jarenlang als programmeur gewerkt. Dat de weg naar innerlijke rust een zoektocht is naar jezelf en naar je innerlijke steunpilaren.

Rust vinden door ‘gevoel’, ‘hart’ en ‘gutt-feeling’ veel beter te herkennen is, dan door analyses. Kan en durf eerlijk(er) naar mezelf te zijn en daardoor ook naar anderen. Door mezelf eens in een passpiegel letterlijk aan te kijken en te aanschouwen, ontdekte ik een man die duidelijk naar zichzelf op zoek gaat en aan het vinden is. Niet alleen door NLP maar ook spiritueel handreikingen geeft om zelf dingen verder te ontdekken. Samen met Rob een zoektocht begonnen. Metaforen te horen krijg, die pas veel later op z’n plek vallen.

Rob is een meester in het observeren van mensen, kan uit hele kleine aanwijzingen richtingen inslaan, die jezelf niet voor mogelijk houdt. Rob is een man, wat dat betreft, naar m’n hart. Open, eerlijk en oprecht.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen