vrouwIk was nog een jonge meid, toen ik voor de meeste grote keuzes van mijn leven kwam te staan. Op jonge leeftijd moest ik van puber ineens veranderen naar een vrouw met een grote verantwoordelijkheid. Dit heeft mij enorm belemmerd in mijn ontwikkeling, maar wel heeft het mij gevormd tot een sterke vrouw. In de loop der jaren verloor ik steeds mezelf een beetje meer. Ik begon aan mezelf te twijfelen, terwijl dat helemaal niet nodig was.

Ik heb een half jaar geleden op het punt gestaan om te kiezen of me laten opnemen en hopen dat alle ellende vanzelf zou verdwijnen, of zou ik dan toch de stap durven zetten om Rob van Praktijk de Telraam eens een keer te bellen. Na lang twijfelen en ook natuurlijk met een beetje angst, heb ik toch het heft in handen genomen om eens te bellen en al gauw volgde er een afspraak. Ik heb alle moed verzameld om te gaan, voor niet alleen mijn toekomst, maar ook die van mijn kinderen. Ik wist niet wat me te wachten stond, zou het helpen? Zou ik me over kunnen geven aan een hypnose? Kan ik de confrontatie aan met mezelf? Met mijn ellende? Wil ik alles weer voor ogen zien?
Al gauw bij binnenkomst voelde ik dat het wel goed zat, maar het vertrouwen en de touwtjes hield ik natuurlijk stevig vast. Het vertrouwen was ik immers in de mensheid en in alles om mij heen verloren. Na een paar sessie te hebben gehad voelde ik toch echt verandering en ik voelde me beetje bij beetje weer omhoog krabbelen. Ik werd weer een beetje mijzelf.

Nu een half jaar later, weet ik niet alleen wie ik ben, maar voel ik ook weer wie ik ben. Soms moet je even met je neus op de feiten gedrukt worden om te weten, wat je waard bent voordat je jezelf weg cijfert. Ik ben ervan overtuigd, dat confrontatie hiervan het beste medicijn is. Voor mijn gevoel heeft Rob mij bevrijd uit mijn cocon en vlieg ik nu als vlinder mijn wereld weer in. Ik ben weer mens & durf te leven. Wat je ziet is niet altijd wat er is, en wat er is, is niet altijd wat je ziet. Lieve Rob, ik ben je enorm dankbaar dat je me zover gekregen hebt. Maar je bent nog lang niet van me af, er is nog zoveel meer om te leren.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen