vrouwAl 3 maanden was ik overspannen en zat ik, zoals de psycholoog mij vertelde, met een depressie thuis. Al 3 maanden iedere week een sessie bij die psycholoog. Ik schoot er niets mee op. Elke week het zelfde verhaal “Daar komen we later nog op terug”…. Na 3 maanden nog geen stap vooruit gekomen. Zelf wist ik wel wat mijn punten van verbetering waren, maar ik kon niemand vinden die mij de handvatten kon reiken en mij hierbij kon helpen, dit te veranderen.

Mijn zus was al enkele keren bij Rob geweest en zij gaf aan dat hij mij misschien wel kon helpen. In eerste instantie dacht ik. Ja, maar zal het voor mij dan ook werken… zal ik hier dan wel iets aan hebben…  Na enige tijd nadenken kwam ik erop uit, dat ik zo niet verder kon en de gok ging wagen toch contact op te nemen met Rob. Niet veel later belde Rob mij op en hebben we een afspraak gemaakt voor een dagsessie.
Zonder verwachtingen ging ik naar Praktijk de Telraam in Bellingwolde. Mijn teleurstellingen vanuit het verleden hadden mij geleerd om maar geen verwachtingen meer te scheppen, want dan zou een teleurstelling minder hard aankomen.
Toch had ik wel de hoop, dat vandaag een mooie dag zou gaan worden.

En dat werd het ook! Wat een prachtige ervaring!
Deze dag heeft mij precies gegeven, waar ik naar op zoek was. Met verschillende oefeningen heb ik geleerd om situaties waar ik eerder snel  op vast sloeg, op te lossen en in te vullen naar mijn eigen wens. In een aantal hypnose sessies heb ik dingen af kunnen sluiten, de extra ballast die ik al jaren met mij meedroeg heb ik los kunnen laten. Aan het einde van de dag was ik kapot. Zo moe van alle ervaringen en toen ik in de auto naar huis gereden werd dacht ik nog….. Dit ga ik nooit allemaal onthouden.

Nu, een paar dagen later, merk ik steeds meer dat ik mijn eigen ik vind. Wat Rob ook zei in de sessie, mijn onderbewuste onthoudt het wel. En dat klopt!
Als ik terug kijk, zie ik nu dat ik gemaakt was, zoals de maatschappij het wil zien en ik mensen na ging doen om aan die verwachtingen te voldoen. Totaal mijzelf hierdoor kwijt ben geraakt. Maar na deze mooie dagsessie bij Rob begin ik mijn eigen ik terug te vinden. Ik ben vrolijk, open, luchtig en krijg weer meer plezier in wat ik doe en kan!

Rob, dank je wel voor deze mooie dag en alles wat je mij hebt geleerd! Ik heb nog wel even te gaan, maar ik weet zeker dat ik het kan!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen