vrouwVoordat ik bij Praktijk de Telraam kwam, voelde ik mij een vrouw, die in een hoekje was gedrukt. Veel meegemaakt, kon het niet verwerken. Doordat ik het niet meer kon verwerken heb ik een masker voor mijn gezicht geplaatst. Zo hoefde niemand te zien hoeveel verdriet ik had. Gewoon zoveel mogelijk doen, niet laten blijken dat ik niet goed in mijn vel zat. Nee niets hoefde meer van mij, waar deed ik het nog voor. Weg lopen? Waarheen? Nee ook dat heeft geen zin.
Daar was Rob van Praktijk de Telraam. In Exloo kwam ik je tegen. Een gesprek gehad en een afspraak gemaakt.

De ervaring met jou Rob: Jij heb gezorgd dat ik sterk werd, nee niet alleen jij, ook ikzelf uiteraard, jij hebt mij de goede kant opgeduwd. Jij hebt mij het verleden laten zien, ik mag verdriet hebben, natuurlijk mag ik doen wat ik wil, en hoef ik niet te doen wat een ander wil. Langzaam ging toch mijn masker weg en werd ik echt sterker. Ja ik kwam en kom voor mezelf op.
Helaas werkt m’n lichaam niet helemaal mee, prompt krijg ik een licht hartinfarct (aderverkalking in kransslagader). Zo weer in 1 keer wakker geschud.

Ja, Rob doet ook sessies voor het stoppen met roken. Ook daar deed ik aan mee, heb net mijn laatste sessie gehad. Roken? Nee niet weer… Ik ben sinds 22 mei een NIET ROKER! Rob, dank je voor alles!

Verslagje 3 dagen NIET roker.

Heb eigenlijk geen last. Heb het gevoel, dat ik nog nooit gerookt heb. Af en toe wat kribbig. Wel ben ik heel druk. Ik ben net een wervelwind.
Eet en drink veel vitaminen en water. Koffie maar heel weinig.
Vandaag 3 km gelopen zonder adem tekort hebben.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen