vrouwIn de war na een aantal ingrijpende gebeurtenissen herinnerde ik me ineens een naam die iemand me ooit eens had gegeven: Rob Bohte. Zal ik eindelijk hulp vragen, durf ik het, want ik had het gevoel dat ik er zelf niet meer uitkwam.
Sceptisch, ja dat wel, maar direct na het eerste telefoongesprek met Rob was ik eigenlijk al om. Geen zelfvertrouwen meer, net of iedereen over me heen liep, gevoel van 1 stap vooruit, 2 stappen naar achteren, gezondheid die niet meewerkt, nachtmerries, ernstige relatieproblemen, ik kan nog wel even doorgaan……

Tijdens het eerste gesprek met Rob had ik al snel het gevoel dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel hoef te vertellen, net of deze man al weet waarom ik hier bij hem aan tafel zit. Wat me van de eerste sessies is bijgebleven was de overtuiging van Rob dat hij zei dat ik over een aantal maanden een heel andere vrouw zou zijn, weer in de buurt van die vrolijke, spontane, beetje recalcitrante dame…. Ja ja, ik geloofde er helemaal niets van, hij kan het mooi vertellen.

We zijn nu een aantal maanden verder en zie mij nu:
Zelfbewuster, ik mag er zijn, ik heb zoveel te geven en krijg ook zoveel terug. Het leven is weer lichter geworden, mijn relatie maakt me weer blij.

Hoe is dat gekomen. Echt niet door een “toverpil”, zou wel makkelijk zijn trouwens… Nee, door de sessies bij Rob, overigens niks met zweverigheid te maken, maar gewoon, ja gewoon! En ja, ik raad het iedereen aan die ook even niet zo’n liefdevolle relatie heeft met zichzelf.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen