vrouwAl 9 jaar draaide ik in een cirkel rond met mijn gevoel en onzekerheid. Voor al onzekerheid over mijzelf, door de lat veel te hoog te leggen en er altijd maar voor een ander proberen te zijn en dat dan vooral met een grote glimlach, terwijl ik mij van binnen soms erg rot en verdrietig voelde.
Via via kreeg ik te horen over praktijk de Telraam, door verhalen te lezen op de site en omdat ik niet goed in mijn vel zat, voor de zoveelste keer, heb ik de moeilijke stap genomen om een afspraak te maken, en daar ben ik mijzelf nog dankbaar voor.

Rob gaat op een neutrale manier en zonder te oordelen met je om. Het is erg laagdrempelig en ik heb mij vanaf dag 1 op mijn gemak en gewaardeerd gevoelt. Ik heb geleerd dat ik van mijzelf mag houden en dat ik goed ben, zoals ik ben. Dat ik de dingen goed voel en meer van mijn gevoel mag uit gaan, in plaats van altijd met mijn hoofd beslissingen te maken. Ik voel mij meer ontspannen en krachtiger en mijn gevoel over mijzelf en het houden van mijzelf wordt steeds beter.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan motiveren en kan activeren om de stap te nemen om naar Rob te gaan, want niemand is te oud om te leren en een ieder verdiend geluk. Rob, bedankt voor de fijne gesprekken en dat je mij het gevoel hebt gegeven, dat je er voor mij was in mijn proces naar mijzelf!

Veel succes voor een ieder, die dit proces ook ondergaan!!Nogmaals bedankt!!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen