manIk ben begonnen bij Praktijk de Telraam, omdat ik totaal geen zin meer had om dingen te ondernemen. Ik lag op de bank en dat het liefst de hele dag. Ergens van genieten, kon ik al helemaal niet meer toen plotseling mijn oma ziek werd en kort erna ook overleed. Hierdoor zag ik het al helemaal niet meer zitten.

Mijn vriendin zei dat het zo niet langer kon en dat er hulp moest komen. Nadat ik al het een en ander had geprobeerd, was ik hier een beetje sceptisch over. Ik dacht dat het toch niet zou helpen, omdat al het andere ook geen resultaat had geboekt. Uiteindelijk ben ik toch gegaan en gelijk bij het eerste gesprek voelde ik me al op mijn gemak bij Rob. Hij gaf me een vertrouwd gevoel en na meerdere sessies voelde ik echt dat er iets in mij veranderde.

Mijn eerste gedachte was dat het nu allemaal van zelf wel weer beter zou worden. Even een keer per week naar Rob en dan word alles wel weer goed, maar zo ging het toch echt niet.
Ik moest ook echt zelf veranderen. Met de hulp van Rob ben ik ook echt wel heel erg veel veranderd. Ik geniet weer van dingen en lig niet meer de hele dag op de bank. Ik onderneem zelf weer dingen en dat voelt heerlijk!
Tuurlijk is het nog niet elke dag perfect en soms heb ik ook echt nog wel eens een mindere dag, maar aangezien ik in het begin helemaal geen mooie dagen had, is dit natuurlijk al een enorme vooruitgang.

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en ik zou het iedereen aanbevelen!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen