vrouwDankbaar ben ik de arbeidsconsulente, die mij heeft doorverwezen naar Praktijk de Telraam. Tijdens een gesprek met haar kwam naar voren dat ik het moeilijk vond om mijn competenties en wensen te benoemen. Het voelde als pochen over mezelf. Ik schaamde me voor de gedachte dat ik goed ben in wat ik doe. Zo was ik immers niet opgevoed.

De consulente vertelde over de praktijk van Rob en hoe zijn therapieën haar op weg hebben geholpen. Dat wilde ik ook….mezelf zijn, vrij.

Wat ik er van verwacht had is het niet geworden. Het is veel meer, veel beter geworden. Het is geworden wat ik er van had gehoopt. Vrijheid om te denken, te weten en te doen. Mezelf mogen zijn en dit ook zo kunnen benoemen.
Ik mag er zijn!!
Ik zocht de bevestiging van mijn bestaansrecht in de goedkeuring van anderen en groeide in mijn “rol” van de geweldige huisvrouw, de perfecte dochter, een supermamma, de allerbeste vriendin en uiteraard een carrièretijger. Ik wilde iedereen in mijn omgeving tevreden houden en verloor de regie, creëerde chaos.
Nu, 48 jaar, midden in mijn kracht!! Kin omhoog en borst(en) vooruit. Mijn leven is opnieuw begonnen en ik geniet met volle teugen.

Rob…., de veiligheid die jij biedt tijdens de sessies geven mij de ruimte om mezelf te kunnen en te willen uiten. Alles mag gezegd worden. Geen oordelen, geen scores, geen prestaties, geen druk….alleen maar zijn. Tijdens de sessies heb jij me laten werken, accepteren en verwerken opdat ik kon afsluiten en beginnen aan mijn eigen nieuwe leven. Jij hebt me technieken geleerd om zelf de regie over mijn leven terug in handen te nemen, te reflecteren en te leren. De ontspanningsoefeningen heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ze zijn onderdeel geworden van mijn dagelijkse leven en geven een extra dosis energie. Mijn leven zal nooit meer zo zijn als het was en ik wil je daarvoor bedanken.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen