vrouwIk lees zelden een krant, zo ook het streekblad. Deze keer dat ik het streekblad uit de bus haalde wist ik gelijk dat er iets in stond wat belangrijk was.De krant opengeslagen zag ik een advertentie van Praktijk De Telraam van Rob Bohte. Onmiddellijk wist ik; daar moet ik zijn. Op zijn site gekeken, met de gedachte ik laat het los voor nu. Het komt weer op mijn pad. Ik ben van de signaaltjes en uitstellen. Een week er na komt mijn vriend thuis. Hij zegt; “kijk een kaartje voor jou, heb ik gekregen”. Het bleek een visitekaartje van Rob Bohte te zijn. Oké, dacht ik. Ik ga nu een afspraak maken. Een week later zat ik tegenover hem.

Ik, als natuurwezen en supergevoelige mens, die door alle opgedane ervaringen gehard is en haar mannetje staat dacht; kom maar op. Binnen 5 minuten rolden de tranen. Zonder al te veel woorden prikte Rob dwars door mijn bescherming heen. Wat een bevrijding! Mijn omgeving ziet mij als een zelfverzekerd mens vol vertrouwen. Van binnen wist ik hoe onwaardig ik me voelde en dat het een chaos was aan emoties en denkpatronen die ik ooit voor waar had aangenomen.

Rob heeft mij middels simpele technieken een groot cadeau gegeven. Mij, ik, zelf. Mijn leven leven die ik diep van binnen voel. En geenszins meer het leven van een ander om te pleasen. De relatie met/tot mijzelf is het allerbelangrijkste, welke een olievlek creëert naar buiten toe. Dankbaar ben ik dat Rob daar is als begeleider en helpt om de puntjes op de i te zetten, bewust en onbewust. Heel subtiel soms, maar oh zo raak.
Dankbaar dat Rob me mijn focus heeft laten zien. Hierdoor heb ik mijn passie weer opgepakt, werken met energieën samen met de natuur.

Vaarwel oude ik en oude leven, welkom nieuwe ik en nieuwe leven.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen