vrouwAls kind was ik heel erg druk, chaotisch en was ik altijd aan het dromen. Naarmate ik ouder werd bleef het druk en chaotisch in mijn hoofd maar verloor ik de kunst van het dromen. Ik liet me meeslepen door iedere emotie en al het andere dat op mijn pad kwam. Tegelijkertijd probeerde ik keurig in de pas te lopen en aan andermans verwachtingspatroon te voldoen. Heel erg vermoeiend en uiteindelijk had ik altijd het gevoel dat ik mezelf niet meer was. Ik werd een ster in het mijzelf wegcijferen en vulde mijn hoofd met onjuiste overtuigingen over mijzelf. De band met mijn kinderen was inmiddels heel slecht geworden en vormde nog een reden om een grote veilige zone om mij heen te vormen. Ik werd bang voor emoties en kwam tot niets meer!

Ik ontmoette Rob op een moment, dat ik echt zeker wist, dat als ik geen actie zou gaan ondernemen ik voor eeuwig een rusteloos, onzeker en ontevreden opgejaagd mens zou zijn blijven. Door de sessies met Rob is er rust in mijn hoofd. Ik heb mijn aan/uit knopje gevonden en kan veel beter met emoties omgaan. Ik kan weer genieten van de mooie dingen om ons heen en heb voor het eerst sinds jaren weer het gevoel “bewust” aanwezig te zijn. Rob blijft voorlopig mijn coach omdat de sessies met hem mij elke keer iets nieuws over mijzelf leren. Ik ben nog niet uitgeleerd en ervaar iedere sessie als een inspiratie moment! Rob spiegelt en confronteert, altijd met heel veel respect, en geeft je nieuwe zienswijzen die je zeker zullen inspireren!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen