vrouwAls je soms niet weet hoe je de toekomst verder moet, is het fijn dat er iemand is zoals Rob. Voordat ik bij Rob ben gekomen ben ik bij verschillende psychologen geweest. Het praten en het maken van de opdrachten hielpen niet. Ik vond het ook niet leuk om elke dag verplichte opdrachten te doen. Gelukkig hoeft dit bij Rob niet.
De reden dat ik hulp nodig had was omdat ik onzeker was, vroeger ben ik gepest op de basisschool, middelbare school en ook nog op het voortgezet onderwijs. Dit heeft een deel van mijn karakter gevormd met als gevolg dat ik het heel belangrijk vond wat andere mensen van mij vonden.

Ik maakte mij druk om mijn kleding, mijn houding op het werk en zelfs wanneer ik iets zei tegen iemand kon ik hier uren dan zowel dagen later nog mee rond lopen. In mijn hoofd had ik een stem die mij steeds vertelde dat ik niet ‘goed’ was , ik had door mijn verleden een negatief zelfbeeld gekregen. In mijn hoofd deugde ik van geen kanten. Terwijl ik psychologische hulp kreeg kwamen er ook nog dagen bij dat ik het licht niet meer zag branden. Gelukkig was ik in staat om te kunnen bedenken dat dit moest veranderen ik kon zo niet langer met mijn leven door gaan.

In de krant las ik een advertentie van Praktijk de Telraam en heb ik vervolgens mijn eerste afspraak gemaakt. Meteen na mijn eerste sessie voelde ik mij de volgende dag weer gelukkiger, ik kon voor mijn gevoel de wereld weer aan. Dit gevoel was heel fijn. D.m.v. technieken heb ik leren omgaan met mijn gedachten. Ik kan bijv. de negatieve gedachten nu laten stoppen.
Samen met Rob heb ik tijdens een Sessie mijn pestverleden kunnen afsluiten. Ik weet dat het er vroeger was, maar het doet mij niks meer.
Na enkele afspraken is duidelijk geworden dat mijn werk mijn geluk in de weg stond en ben ik inmiddels gestopt met mijn werk en doe ik nu weer een opleiding.

Mijn leven is nu goed zoals het is. Ik zit op een leuke school en loop op een leuke plek stage. Ik maak mij nu niet meer druk om wat anderen van mij vinden en als er wel iets is waardoor dit gebeurt zorg ik dat dit zo snel mogelijk weer uit mijn hoofd is door technieken en  adviezen van Rob toe te passen.
Rob ik ben je dankbaar dat je mij weer op weg hebt kunnen helpen met mijn leven en toekomst.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen