manIn Mei had ik mijn eerste afspraak voor hypnotherapie. Ik ben op advies van mijn partner gegaan. Zij had bij Rob bijzonder goede resultaten behaald. Zelf had ik nogal wat negatieve bagage van wat jaren geleden is gebeurt, zoals mijn relatie met mijn vader. Door hypnotherapie ben ik dingen anders gaan zien, boosheid heb ik om kunnen zetten in kalmte, stress in rust, en verdriet in geluk. Zodoende heb ik er anders met het leven om leren gaan en sta sterker in het leven heb meer zelfvertrouwen ik heb hier ook een aantal hele goeie bruikbare handvatten voor gekregen .

Ook stond ik versteld van wat er in mijn jeugd zich heeft afgespeeld. Ik had het erg diep in mijn onderbewuste verstopt. Door de behandeling bij Rob kan ik er nu beter mee omgaan. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en zie de dingen nu op een andere manier.
Werken met Rob voelt veilig en hij is niet zweverig. Voor mij was het allemaal erg doelgericht en zelfs meetbaar. Iets waar je echt iets aan hebt. We zijn met een aantal klachten aan de slag gegaan, mijn klachten zijn helemaal verdwenen.

Hij geeft op de juiste momenten antwoorden en signalen die vanzelfsprekend lijken. Dat is een erg prettig gevoel. En ik moet eerlijk zeggen, doet ook verlangen naar meer. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit ook voor andere mensen een hele heilzame en prettige therapie kan zijn. Doe het. Investeren in jezelf is altijd goed, al met al was hypnotherapie voor mij een goede keuze.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen