manVoordat ik bij Rob kwam had ik al het een en ander meegemaakt. Vanaf mijn jonge leeftijd ben ik al depressief, en voor Rob, heb ik al met verschillende mensen gepraat, maatschappelijk werkers en psychiaters. Maar dat alles heeft mij niet kunnen helpen, veel tijd heb ik er aan gegeven, maar ik ben er niets mee opgeschoten. Heel vaak had ik slechte dagdromen en soms goede dagdromen.

Totdat ik op mijn computer hypnotiseur op zocht en op die manier bij Rob terecht kwam. Ik heb vervolgens gebeld en na een kort gesprek gelijk een afspraak gemaakt. Wat ik toen tegen Rob zei was gewoon “ik wil rust in mijn hoofd”.

Na ongeveer vier gesprekken ben ik al veel rustiger geworden en dat voelt behoorlijk goed. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd geworden. Ik wordt niet meer zo snel meer boos, en dat doet mij goed. Ik heb nu veel minder nare dagdromen meer.
Rob alvast bedankt en tot de volgende afspraak.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen