vrouw

Rob kruiste mijn pad op een moment dat ik erg met mezelf in de knoei zat. Ik was heel erg bezig met wat er in mijn hoofd afspeelde en was het contact met mijn intuïtie / gevoel/ hart volledig kwijt. Hoe harder ik probeerde dingen voor elkaar te krijgen, hoe sneller het mis ging leek het wel.

Zelf kwam ik daar helemaal niet uit.Ik vond het heel lastig om hulp te zoeken, ook omdat het aan de buitenkant allemaal best goed ging, ik had ‘toch niets te klagen’? Daarnaast ben ik van nature iemand die niet snel om hulp vraagt en verbaal heel handig is. Je moet van goede huize komen wil je mij op zo’n moment doorzien.

Rob is zo iemand. Ogenschijnlijk zonder moeite kreeg hij contact met de echte ik en kon ik er niet meer omheen. In een aantal sessies zijn we tot de kern gekomen van het echte probleem. Met een aantal relatief eenvoudige oefeningen zijn blokkades opgeruimd waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.

Ik kan iedereen die er ‘klaar mee is’ Rob van harte aanbevelen. Met respect gaat hij samen met jou op reis in je hoofd en lijf. Niet zweverig, maar praktisch. Zodat jij daar komt waar je moet zijn. Met verstand en intuïtie in balans.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen