vrouwHet gaat goed met me! Er is zeker het e.e.a. veranderd sinds de therapiesessie. De grootste verandering die ik voel en ervaar is dat ik nu veel beter weet waar ik voor sta, wat ik wil en wat ik niet wil. Ik voel een balans tussen aanvaarding, inleving en echtheid. Ik voel respect voor mijzelf.
Hoewel ‘The Yes-man’ hoog op mijn lijstje van favoriete films staat, lukt het me nu om ‘nee’ te zeggen tegen dingen die ik niet wil.

De nare ervaringen van vroeger lijken (zijn) mijlenver weg. Ook de boze gevoelens die ik nogal eens had, heb ik niet meer. Ik kan accepteren dat het was zoals het was en dat nu is zoals het is. En nu is goed.

Ja, het gaat goed met mij. Nogmaals dank voor je hulp. Het heeft me echt veel goeds gebracht, namelijk dat ik mezelf weer heb gevonden.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen