vrouwVoordat ik bij Rob ben geweest, had ik niet in de gaten dat er wat mankeerde. Ik was in september bevallen van een zoon, mijn onderneming verkocht, en van ondernemer naar huismoeder gegaan. In de praktijk liep alles een beetje down, thuis zitten is niks voor mij en ik begon alles als een sleur te zien. Hierbij ging ik ook angsten creëren wat betreft onze omgeving dat ze voornamelijk mijn zoon iets aan zouden doen.
Overal zag ik boze beren en kon ik niet meer normaal relativeren. Na een hoop adviezen in de wind te hebben gewuifd, heb ik dan toch geluisterd om naar Rob toe te gaan.

Ik kreeg een dag therapie en wist niet wat er zou gaan gebeuren.
Tot mijn grote verbazing wist ik me uiteindelijk open te zetten voor mijn gevoel, hier ben zowel ik als mijn man erg van geschrokken. Hoe kon er nu ineens emotie zijn bij ervaringen uit het verleden of dingen die vanaf de sessie gebeurde.

Dat ik op meerdere vlakken ben veranderd merkt iedereen op, ik ben rustiger in mijn gedrag en leg niet op alle slakken zout, ik zie niet meer bij iedereen het kwade maar denk nu dat ze het wel goed zullen bedoelen. Ik kan soms nog erg piekeren, maar als dat het enige is wat er over is gebleven van een groot probleem zeg ik dat het enorm heeft geholpen. Ik heb inmiddels twee dagsessies achter de rug en ik ga binnenkort weer een dag. Het is niet dat ik nog niet genoeg voldoening hebt gehaald uit de eerste twee dagen, maar Rob maakt me weer scherp over wat er nou echt belangrijk is in het leven.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen