vrouwWe gingen samen op reis, jij en ik. Jij als mijn gids en ik omdat ik een gids nodig had om verder te kunnen gaan. Je liet me ontdekken waar ik over struikel en wat mij vleugels geeft. We hebben spannende ontdekkingstochten gemaakt. Naar berglandschappen, kastelen, onderaardse grotten en een rustgevend strand. Soms zelfs gevlogen, naar ooit verlaten oorden. Gaandeweg liet je mij mijn wereld groter maken en steeds vaker bepaalde ik zelf waar onze tocht naartoe ging.

We zijn het erover eens dat ik vanaf nu mijn ontdekkingstochten heel goed alleen kan maken. Ik ga het avontuur tegemoet en jij staat weer klaar als gids voor de reizen van anderen.
Rob, dank dat je zo’n zekere en veilige gids voor mij bent geweest. Dank voor al het vertrouwen dat je in mij had, waarmee je mij de ruimte gaf om weer meer op mezelf te vertrouwen.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen