vrouwOnbedoeld en onverwacht kwam ik met Rob in gesprek. Al langer had ik geaccepteerd dat mijn leven zwaar voelde, dat het in de loop der jaren een kwestie van ‘overleven’ was geworden. Mijn gevoel had ik grotendeels aan de kant geschoven en ogenschijnlijk ging het goed met me. Diep van binnen leefde er echter een enorm verlangen naar een ander leven, een leven waarin ik weer op mijn gevoel af zou kunnen gaan, waarin ik weer op mijzelf zou kunnen vertrouwen. Omdat ik er maar niet in slaagde dat te realiseren bleef het gaan zoals het vele lange jaren ging.

Tijdens de sessies bij Rob ontstond er steeds meer inzicht en bewustwording en Rob reikte me manieren aan om anders om te gaan met situaties, om anders naar bepaalde gebeurtenissen te kijken en om weer het heft in eigen hand te nemen. Met vallen en opstaan ben ik die weg gegaan en blijf deze volgen. Door het besef dat ik in elke situatie zelf de keuze heb en er dus steeds voor kan kiezen dat ik een moeilijke situatie accepteer als een mogelijkheid voor groei en me daardoor niet meer uit het veld laat slaan heb ik de ‘grip’ op mijn leven weer terug gekregen. Dit werkt in alles door.

Ik heb mijn gevoel weer terug, ik lach en huil met mijn hart, ik leef! Ik prijs me gelukkig met het leven, zoals het zich nu steeds verder ontvouwt, ben dankbaar voor alle nieuwe inzichten en heb het gevoel steeds meer van de geheimen van het leven te begrijpen. Een prachtige zoektocht! Dankzij Rob kan ik hierover elke dag opnieuw mijn blijdschap en verwondering voelen. Deze basishouding neemt niemand me meer af.

Rob, dankjewel voor de zeer behoedzame wijze waarop jij mij begeleid hebt. Doordat je me in alle opzichten serieus genomen hebt, hoe onnozel of gek het in mijn ogen ook was, heb je me het gevoel terug gegeven dat er voor mij net zoveel ruimte voor levensgeluk is als voor ieder ander mens. Hier ga ik voor!

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen