vrouwAltijd gedachten: Ik ben niet goed genoeg, ik kan het vast niet, ik ben dom, ik ben het niet waard. De hele dag was ik aan het rennen om te bewijzen dat ik wel iets voorstelde, totdat mijn energie behoorlijk op was en ik alleen mijn leven nog maar als een film voorbij zag komen. Ik voelde niet meer, genoot niet meer en was alleen bezig mijn leven beheersbaar te houden.

Ik was op zoek naar rust. Ik wilde me goed voelen over mezelf en vertrouwen hebben in het idee dat ik goed genoeg ben en het waard ben om van te houden. Niet altijd die strijd met mezelf aangaan.

De oefeningen bij Rob hebben me geholpen nieuwe gevoelens en gedachten aan te leren en oude overtuigingen overboord te gooien! Heerlijk! Iedereen zou het moeten doen!

Rob is in dit proces iemand die zeer professioneel te werk gaat met een grote deskundigheid in zijn vak en met liefde voor de mens. Rob is zeer toegankelijk en leidend in zijn manier van werken waardoor ik mijn gevoelens gemakkelijk kon tonen zonder dat ik mij hoefde te schamen of me geremd voelde.

Ik heb mijn rust en voel me vredig en heb zelfvertrouwen gewonnen. Ik betrek niet meer alles op mezelf. Je blijft tegen lastige situaties aanlopen, maar kan er nu veel beter mee om gaan. Ik geniet weer!
Rob, ik hoop dat veel mensen je praktijk zullen vinden.

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen