vrouwIk was een jonge meid van 17 jaar, en alles liep goed tot september 2011. September 2011 kreeg ik te horen dat mijn vader een tumor in zijn hoofd had. Het was wel een goedaardige tumor maar toch was het een hele erge schok voor mij en de rest van de familie. In december 2011 werd pappa geopereerd in het UMCG. Vanaf dit moment zat ik met mezelf in de knoop.

Allerlei vragen spookten door mijn hoofd. Hoe zou het aflopen? Hoe zou hij na de operatie herstellen? Zou hij weer aan het werk kunnen? Door dit was mijn gedrag helemaal omgedraaid van een lief meisje naar een onhandelbaar meisje met een enorm grote mond en boos op iedereen.
Als iemand vroeg hoe het met me ging zei ik altijd “Ja goed hé” maar onder tussen voelde ik me enorm eenzaam en alleen. Ik had altijd het idee dat niemand mij begreep. Ik ging er nooit met iemand over hebben en al deze gevoelen vraten mij op.

Mijn vriend heb ik heel af en toe wat gezegd over hoe ik mij voelde. Uit eindelijk heb ik hem verteld waar ik mee zat, omdat tegen iedereen boos deed en altijd ruzie had. We hebben samen vaak genoeg gepraat om te zorgen dat mijn nare gevoelens minder werden. Maar dat werd het niet, mijn vriend raadde mij aan om met een gespecialiseerd iemand te praten.

Ik heb toen contact op genomen met mijn huisarts en hij had mij door verwezen naar Rob. Ik heb contact opgenomen met Rob voor een afspraak. Gelukkig was dat zo snel mogelijk. Ik ben 6 keer bij Rob in de praktijk geweest en mijn ouders en mijn vriend zagen per keer een verschil in mijn gedrag en houding, ik werd per keer positiever. Nu ik klaar ben voel ik me super goed dankzij Rob zijn hulp.

Ik vond het totaal niet eng, en het is echt een aanrader als je enorm in de knoop zit.

SOMS
Soms voel ik me vrolijk,
Soms voel ik me verdrietig,
Dat zijn van die dingen, die ik jaren heb gevoeld.
Dat zijn van die dingen, die ik achter me wil laten.
Ik wil niet meer zo vaak onzeker zijn,
Ik wil niet meer zo vaak boos zijn,
Ik wil niet meer zo vaak verdrietig zijn.
Ik wil vrolijk zijn, elke dag maar weer!
Niet meer die rare gevoelens.
Ik ga een nieuwe start maken!
Mijn leven opnieuw een start geven,
Alles opnieuw doen.
Ik kom er wel, daar ga ik voor!
Dank je Rob!
Dankzij U kan ik het!
Nogmaals bedankt!
Anoniem 19 jaar

TERUG
VOLGENDE
Terug naar OVERZICHT ervaringen