Ervaringen dagsessies

Praktijk de Telraam
Praktijk de Telraam: Ervaringen van vrouwenHet gaat met mij erg goed na de dagsessie. Rob is een hele fijne therapeut die erg veel geduld heeft en je anders laat kijken naar dingen. Hypnose heeft mij erg veel geholpen. Ik heb mijn hele leven al een angststoornis en ben naar verschillende therapeuten geweest: lentis, interpsy, etc. Voor mij hebben deze therapie vormen me niet veel verder gebracht.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
Praktijk de Telraam: Ervaringen van vrouwenDe afgelopen jaren zat ik niet lekker in mijn vel. Ik kon er niet echt de zere vinger op leggen aangezien het met mijn man, kinderen, werk, huis enz. eigenlijk heel erg goed ging. Maar ik voelde me niet gelukkig en was erg negatief over en tegen mezelf. Mijn zelfvertrouwen was erg laag en ik zag overal beren op de weg. Na verschillende psychologen en een life coach had ik mijn valkuilen wel inzichtelijk, maar verder hielp het me niet.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
Praktijk de Telraam: Ervaringen van mannenIk ben een jongeman van 36 jaar en met gehoorklachten. Met name tinnitus (oorsuizen) zijn bij mij met regelmaat sterk aanwezig, waardoor dit de laatste tijd ook invloed heeft op mijn mentale gesteldheid.
‘Normaal’ sta ik voor mijn gevoel vrij sterk en prettig in mijn vrij drukke leven, alleen de gehoorklachten gooien af en toe flink roet in het eten. Ik ben niet naar Rob gegaan voor een oplossing voor mijn gehoorproblemen, maar wel voor mijn mindset hieromtrent.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
vrouw30x30Al 3 maanden was ik overspannen en zat ik, zoals de psycholoog mij vertelde, met een depressie thuis. Al 3 maanden iedere week een sessie bij die psycholoog. Ik schoot er niets mee op. Elke week het zelfde verhaal “Daar komen we later nog op terug”…. Na 3 maanden nog geen stap vooruit gekomen. Zelf wist ik wel wat mijn punten van verbetering waren, maar ik kon niemand vinden die mij de handvatten kon reiken en mij hierbij kon helpen, dit te veranderen.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
vrouw30x30Het gaat goed met me! Er is zeker het e.e.a. veranderd sinds de therapiesessie. De grootste verandering die ik voel en ervaar is dat ik nu veel beter weet waar ik voor sta, wat ik wil en wat ik niet wil. Ik voel een balans tussen aanvaarding, inleving en echtheid. Ik voel respect voor mijzelf. Hoewel 'The Yes-man' hoog op mijn lijstje van favoriete films staat, lukt het me nu om 'nee' te zeggen tegen dingen die ik niet wil.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
vrouw30x30Voordat ik bij Rob ben geweest, had ik niet in de gaten dat er wat mankeerde. Ik was in september bevallen van een zoon, mijn onderneming verkocht, en van ondernemer naar huismoeder gegaan. In de praktijk liep alles een beetje down, thuis zitten is niks voor mij en ik begon alles als een sleur te zien. Hierbij ging ik ook angsten creëren wat betreft onze omgeving dat ze voornamelijk mijn zoon iets aan zouden doen.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
vrouw30x30Na onze dagsessie, begon mijn verandering vrijwel direct. Ik merkte veel verschil hoe ik dingen opvatte en ermee omging. Naarmate de dagen vorderde, merkte ik steeds meer aan mezelf, dat ik negatieve dingen steeds makkelijker van me af kon zetten en er niet teveel aandacht aan gaf.

Lees verder >>

Praktijk de Telraam
vrouw30x30Hoe omschrijf je iets wat je zelf bijna niet uit kan leggen? Voordat ik bij Rob was geweest was ik een vrij zwart-wit persoon, duidelijke mening en geen problemen met beslissingen nemen. Tot dat ik op een dag ik begon te twijfelen, niet perse aan of ik wel of niet hagelslag op mijn brood zou doen, maar wel aan; wat wil ik eigenlijk, wie ben ik en waar ga ik heen met mijn leven. En dat voor iemand die eigenlijk vond dat de vraag ‘ wie ben ik ‘ een hele rare vraag is, want dat weet je toch?!

Lees verder >>