Coaching voor bedrijven

TrainingHet doel van coaching is, ontdekken wat belemmert. Bewust worden wat je nu tegenhoudt en wat de blokkades zijn. Er kan van alles in de weg zitten en er voor zorgen dat jij de oplossingen niet kunt vinden.

Als coach help ik en daag je uit tot bewustwording en zelfreflectie door inzicht te geven in je overtuigingen, vaste patronen, manier van denken en hoe je naar jezelf en naar je omgeving kijkt.
Ik zorg ervoor dat jij je eigen kracht ziet en gebruik maakt van je mogelijkheden om het gewenste doel te behalen en uiteindelijk dat weer te kunnen doen, wat je graag wilt doen.

Tijdens de sessies houd ik een spiegel voor, vraag door, reflecteer, verhelder en indien nodig confronteer ik met dat wat je zelf niet (meer) ziet, of wat de vraag achter je vraag is. We gaan samen op zoek naar de antwoorden op de vragen, die je bezig houden. Ik zorg ervoor dat de focus gericht blijft op de belangrijke keuzes, die je wilt maken en die bij jou passen.

Als Master NLP Coach, coach ik dan ook op basis van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Dit houdt in, dat ik je bewust maak van je innerlijke kracht en je gebruik laten maken van je eigen hulpbronnen.

Maatwerk training / teambuilding voor bedrijven

Tevens geef ik maatwerk trainingen aan iedereen, die daar persoonlijk of zakelijk behoefte aan heeft. Aan bedrijven en individuen, aan docenten en leerlingen in het onderwijs, personeel in de zorg- en welzijnssector, teveel om op te noemen. Denk daarbij aan:

  • Assertief optreden!
  • Teambuilding!
  • Het verschil, dat het verschil maakt!
  • Hier ben ik!
  • Etc… etc…

Heeft u of uw bedrijf training nodig? Wilt u voor uzelf of voor uw bedrijf ondersteuning middels coaching? Neem gerust contact met mij op, voor vrijblijvende informatie of een afspraak!

Mijn specialiteit is het coachen, begeleiden, trainen en weer op de rit krijgen van teams en groepen jongeren / studenten,

die om wat voor een reden dan ook, de samenwerking en veiligheid binnen de groep zijn kwijtgeraakt

of die versterking van hun groepsvaardigheden nodig hebben.